Pemprosesan pes asam pedas, masak hitam dan mi bandung

Category: Bil. 2 (2012)

Nur Farah Hani Muhamad, Wan Nur Zahidah Wan Zainon, Mohd Nazri Mohd Zapar, Saniah Kormin, Misnah Miran, Nurasmaliza Mohd Akhir dan Rahil Md. Sam

Ringkasan

Pes asam pedas, masak hitam dan mi bandung ialah produk mudah guna yang sedia untuk dimasak. Produk pes ini sesuai untuk mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk dan tidak mempunyai masa untuk menyediakan makanan harian. Berbanding dengan cara tradisional, masakan tersebut dapat disediakan dengan lebih mudah dan cepat.

Teks Penuh (385 KB)

Download Joomla Free Templates for your success.
Buletin Teknologi MARDI (BTM)
Program Penerbitan dan Pengurusan Ilmu, Pusat Komunikasi Korporat, Ibu Pejabat MARDI,Persiaran MARDI - UPM,43400 Serdang, Selangor, Malaysia
Telefon: +603- 8953 7203 | Faks: +603- 8953 7232|
Copyright © 2024 e-Buletin Teknologi MARDI. All Rights Reserved.