Utama
Penerbitan
e-Buletin
Accepted Articles
Terkini
Pautan
Arkib
Hubungi Kami
Maklum Balas
You are here:
Utama
Penerbitan
2020
2020
Bil 19
Display #
5
10
15
20
25
30
50
100
All
Title
Hits
Kesan suhu pemprosesan terhadap aktiviti antimikrob filem pembungkus boleh dimakan daripada rumpai laut dan minyak pati kayu manis
264
Pengurusan faktor biologi di dalam kilang tanaman dengan pencahayaan buatan
309
Penilaian kualiti nutrien pelbagai varieti jagung bijian hasil tanaman tempatan
371
Profil asid amino madu Heterotrigona itama daripada sumber bunga berbeza dan analisis kimometrik
278
Penentuan kandungan asid organik dalam madu kelulut daripada sumber bunga dan spesies yang berbeza
259
Pengurusan agronomi padi tradisional di Batang Lupar, Sarawak
321
Pengeluaran benih keladi melalui teknologi kultur tisu
294
Filem kitosan sebagai bahan pembungkus kiub asam pedas
283
Penentuan nilai indeks glisemik anggaran (eGI) secara in vitro bagi beras perang kukus
341
Pencilan Trichoderma 1614: Agen pengurusan sisa pertanian yang efektif
315
Page 2 of 3
«
Start
Prev
1
2
3
Next
End
»
Download
Joomla Free Templates
for your success.
Menu Utama
Garis Panduan
Jawatankuasa Pengarang
Manual Teknologi
Buletin Teknologi MARDI (BTM)
Program Penerbitan dan Pengurusan Ilmu, Pusat Komunikasi Korporat, Ibu Pejabat MARDI,Persiaran MARDI - UPM,43400 Serdang, Selangor, Malaysia
Telefon: +603- 8953 7203 | Faks: +603- 8953 7232|