Utama
Penerbitan
e-Buletin
Accepted Articles
Terkini
Pautan
Arkib
Hubungi Kami
Maklum Balas
You are here:
Utama
Penerbitan
2023
Bil. 35
Display #
5
10
15
20
25
30
50
100
All
Title
Hits
Kaedah pengoptimuman menggunakan response surface methodology (RSM) bagi penghasilan beras perang cambah MARDI Warna 98 (MW98) berantioksidan tinggi
336
Profil asid lemak meruap (ALM) dalam rumen kerbau sawah yang diternak dalam dua sistem pengeluaran
246
Alginat daripada rumpai laut tempatan Sargassum: Pengekstrakan dan aplikasi sebagai pemekat dalam sos manis
273
Teknik analisis sebatian kimia eurikumanon dan skopoletin daripada tongkat ali
443
Teknik pembajaan dengan selenium bagi meningkatkan nutrisi bayam
306
Kaedah aruhan berkesan untuk pembungaan mangga
382
Pemprosesan dan penentuan kos optimum bagi penghasilan produk bijirin sayuran segera kaya vitamin dan mineral untuk kesihatan geriatrik
291
Varieti padi MARIA (MRQ 103) – Padi spesialti baharu untuk gaya hidup sihat
700
Sos perap umai sedia guna: pemprosesan dan kawalan mutu
271
Teknik pengekstrakan antioksidan daripada kulit limau purut
436
Page 1 of 2
«
Start
Prev
1
2
Next
End
»
Download
Joomla Free Templates
for your success.
Menu Utama
Garis Panduan
Jawatankuasa Pengarang
Manual Teknologi
Buletin Teknologi MARDI (BTM)
Program Penerbitan dan Pengurusan Ilmu, Pusat Komunikasi Korporat, Ibu Pejabat MARDI,Persiaran MARDI - UPM,43400 Serdang, Selangor, Malaysia
Telefon: +603- 8953 7203 | Faks: +603- 8953 7232|